Despre noi

semneaza_tuInitiativa pentru ratificarea Conventiei ONU privind drepturile persoanelor cu dizabilitati este o actiune sociala, care are scopul de a promova ratificarea Conventiei ONU privind drepturile persoanelor cu dizabilitati de catre Parlamentul Republicii Moldova. Conventia reprezinta un act juridic in care sint prevazute toate drepturile si libertatile persoanelor cu dizabilitati. Ea stabileste principii noi si standarde internationale unice privitoare la accesul persoanelor cu dizabilitati la spatiu public, informatie, educatie, munca, etc. Acest document juridic creeaza un cadru legal pentru integrarea persoanelor cu dizabilitati, in calitate de cetateni activi, cu drepturi egale, in toate domeniile de activitate ale societatii.

3 răspunsuri

  1. in moment de procesare…?

  2. E foarte interesant blogul. Am dori sa preluam mai multe informatii pentru Monitorul Civic, daca nu aveti nimic impotriva.

    Am fi foarte recunoscatori daca ati include adresa http://www.civic.md in blogroll-ul vostru!

    Succes!

  3. Ne bucuram ca iti place Blogul Alex, mai ales ca vedem ca e si util 🙂 , daca după atita timp continuati ca sa preluati unele materiale!
    Multumim pentru aprecierile voastre!

Lasă un comentariu